آتش سوزی واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان + جزئیات واژگونی مرگبار اتوبوس در محور فیروزآباد-کوار/ ۱۵ کشته و ۲۷ مصدوم تاکنون مفقودی ۳ گردشگر در دامغان / یک نفر جان باخت تاثیر مصرف لبنیات بر کیفیت خواب نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند

علل تعرق افراد چیست؟

راهکارهای رفع پینه در دست و پا و علل تعرق زیاد در بدن را خواهیم گفت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۰ - ۰۸ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 30
کد خبر: ۲۳۵۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ عرق کردن بیش از حد اگرچه مشکل زا به نظر نرسیده و آسیب خاصی را متوجه شخص نمی‌کند اما برای آن دلایل واضحی وجود دارد مانند هوای گرم یا فعالیت بدنی. در این گونه موارد، بدن شما در واقع یک فرآیند کاملاً طبیعی تنظیم گرمایی را انجام می دهد.

 

هایپر هیدروزیس کانونی

۲ نوع تعریق شدید و غیرطبیعی داریم ؛کانونی یا عمومی. تعریق شدید (هایپرهیدروزیس یا هایپرهیدروز) منطقه ای یا کانونی به عرق کردن شدید در برخی از نقاط بدن اطلاق می شود که اغلب در هر دو قسمت بدن رخ می دهد، مانند کف هر دو دست، زیر هر دو بغل یا در هر دو طرف صورت. اگر چه هر کسی ممکن است در این نقاط با عرق مواجه شود اما اگر هیچ دلیل منطقی و واضحی برای مرطوب بودن این نقاط وجود نداشته باشد باید آن را جدی گرفت.

 

ماهیت ذاتی هایپرهیدروزیس کانونی ناشناخته باقی مانده اما مطالعات نشان می دهد که افراد هیچ تغییر یا ناهنجاری در غده های تولید عرق خود یا میزان عرق تولیدی ندارند. با این وجود گفته می شود که این حالت به دلیل یک اختلال ژنتیکی در سیستم عصبی ایجاد می شود که باعث ایجاد واکنش عرقی در شرایط غیرضروری برای فرد خواهد شد.

 

عوامل دیگری هم مانند اضطراب، دیابت، بارداری، پرکاری تیرویید، حمله قلبی هم وجود دارد که می تواند موجب تعرق فرد شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار